Cover

Nowa oferta Biedronki - „Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska”

Biedronka coraz częściej wprowadza do swojej oferty tradycyjne polskie produkty. Niedawno w popularnym dyskoncie można było skorzystać z wyjątkowej akcji „Biedronka smakuje domem”, w której znalazły się między innymi regionalne wędliny, ryby, nabiał i przetwory. Tym razem na półkach Biedronki pojawi się polska żywność z nowej oferty - „Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska”. Co w niej znajdziemy? Dowiedz się!

Oferta Biedronki - „Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska” – od kiedy się zacznie?

Już od 18 stycznia 2018 roku, w sklepach Biedronki będzie można kupić wyjątkowe produkty z kuchni polskiej. Akcja promocyjna - „Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska” potrwa tylko do 31 stycznia, dlatego przestrzegamy, żeby nie zwlekać z wybraniem się do Biedronki, ponieważ niektóre rodzime produkty mogą zostać wyprzedane w błyskawiczny sposób.

„Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska”– jakie produkty znajdziemy w tej ofercie?

Dla klientów Biedronki przygotowano wyjątkowe polskie produkty takie jak: kiełbasy, kabanosy, pasztety, pierogi ruskie lub z kaczką oraz śliwka kandyzowana w czekoladzie. Wymieniona żywność pochodzi z linii premium Delikatesy.

Na półkach popularnego dyskontu pojawią się również produkty z poszczególnych regionów Polski – twaróg półtłusty włoszczowski i serek wiejski Krasnystaw, Włoszczowa oraz od Mlekovity. Dodatkowo, będzie można kupić lokalne specjały – masła, twarogi, gziki i majonezy. Na południu naszego kraju z pewnością znajdziemy w Biedronce, masło ekstra Czeladzkie od czeladników Polmlek natomiast w okolicach Kętrzyna - Majonez Kętrzyński Stołowy.

Biedronka przygotowała specjalny folder dla klientów

Wszyscy klienci Biedronki, którzy pokuszą się o zakup produktów z oferty - „Dumni z tego, co nasze. Kuchnia polska”, będą mogli odebrać przy użyciu zarejestrowanej karty „Moja Biedronka”, specjalny segregator z ilustracjami Pawła Jońcy. Oprócz tego Biedronka przygotowała też niespodziankę! Specjalny folder z przepisami kulinarnymi Lucyny Ćwierczakiewiczowej, znanej autorki książek kulinarnych.

Obserwuj nas